Kreditelismerési eljárás

Előzetes kreditelismerési eljárás

  • A diszciplináris mesterképzésben előzményként elfogadott szakokról és speciális kreditfeltételekről a szak Képzési és Kimeneti Követelménye rendelkezik, amelyet az Intézmény a honlapján a felvételi hirdetésekor közzétesz az adott szakra vonatkozóan.
  • A jelentkező írásos kérelmére a feltételekben szereplő kreditek (teljesítés feltételéhez kötött) meglétéről az intézmény Kreditátviteli Albizottsága hoz döntést.
  • Amennyiben a jelentkező nem rendelkezik az előzményként elfogadható végzettséggel és szakképzettséggel, kérheti a megfelelő szakterületen előírt tanulmány megfeleltetését.
  • A kérelmet 4000,- Ft eljárási díj befizetését követően, legkésőbb a felvételi eljárásban a hiánypótlásra meghatározott végső határidőt 14 munkanappal megelőzően, a Hallgatói Szolgáltató Központhoz kell benyújtani a tanulmányokat igazoló dokumentumokkal együtt. A Kreditátviteli Albizottság a felvételi feltételekben szereplő kreditek meglétéről szóló döntését 7 munkanapon belül hozza meg.
  • Az előzetes kreditelismerési eljárás díját a 11744003-24441353-00000000 számlaszámra kérjük befizetni. A közlemény rovatban feltüntetendő: Név, lakcím, "előzetes kreditelismerés"
     

Andragógia mesterképzési szak 

Környezettudomány mesterképzési szak

Mentálhigiénés közösség- és kapcsolatépítő mesterképzési szak

Szociálpedagógia mesterszak KKK és kreditelismerési táblázat

A kreditelismerési kérelem letölthető itt.