PONTGYŰJTÉS INDUL! - FIGYELEM: a regisztráció 2024. március 4-én lezárul

Felkiáltójel

Elindult az egyetemi tanulmányokra felkészítő kurzus regisztrációs felülete

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi regisztrációs felületen tud jelentkezni az egyetemi tanulmányokra felkészítő kurzus(ok)ra.

Amennyiben több szak esetében is szeretne részt venni a felsőfokú tanulmányokra felkészítő kurzusainkon, kérjük, hogy szakonként töltse ki az űrlapot.

A kurzusok indulásáról e-mailben kap tájékoztatást, valamint a Nyíregyházi Egyetem média felületein (honlap, Facebook, Instagram) tesszük nyilvánossá.

A kurzusok várhatóan 2024. január 15 - április 15. között kerülnek lebonyolításra. 10 alkalmat hirdet az intézmény: már 5 alkalmon való részvétel esetén jogosulttá válik az intézményi 100 többletpontra. A részvételről hivatalos igazolást kap, melyet az E-felvételi rendszerbe kell majd feltölteni legkésőbb 2024. július 10-ig.

Figyelem: Az edző, a képi ábrázolás és a zenekultúra alapképzési szakokon, valamint az ének-zene tanár, a népzene- és népikultúra tanár, testnevelő tanár és a vizuáliskultúra-tanár osztatlan tanárképzési szakok esetében az intézmény gyakorlati vizsgát szervez, ahol a felvételi összpontszámot kizárólag a gyakorlati vizsgaeredmény alapján számítják ki, intézményi pont nem szerezhető, így ezen képzések kiválasztására nincs lehetőség.

Felsőoktatási szakképzések jelentkezési űrlapja:

 
Alapképzési szakok jelentkezési űrlapja:
 
 
Osztatlan tanárképzési szakok jelentkezési űrlapja:
 
 

Adatkezelési tájékoztató